Algemeen

 

MONDVERZORGING


Een goede mondverzorging voorkomt niet alleen problemen met het mondslijmvlies en het tandvlees maar zorgt ook ervoor een frisse adem, schone tanden en betere uitstraling.


TANDPASTA
Voor het bestrijden van tandontsteking, het bevorderen de gezondheid van uw tanden, kiezen en tandvlees. Het bestrijden van mondbacterien een oorzaak van slechte adem.
Met natuurlijke oliŽn en zuiveringszout helpt dit fluoride formule gaatjes te voorkomen. Dit is een tandpasta zonder schuurmiddel en met een natuurlijke zoetmaker waarvan bewezen is dat hij niet schadelijk is voor het gebit. Op natuurlijke wijze voorzien van bacteriebestrijdende olie, propolis en mirre reinigt deze tandpasta grondig en draagt bij aan het elimineren van geurverspreidende bacterien zodat uw mond gedurende een aantal uren een fris gevoel heeft.


WHITENING TOOTH POLISH.
Met pure papaine-enzymen, zonder ruwe schuurmiddelen of peroxide maakt deze tandpasta uw tanden op een zachte manier witter. Deze tandpasta beschermt uw tanden tegen mondbacteriŽn en gaatjes terwijl hij uw tanden stralend maakt.


PLAK VERWIJDER.
Omdat bij het borstelen van uw tanden komt de borstel niet overal, het is raadzaam gebruikt te maken van een teflontype floss om bij die plekken te kunnen komen. Het past makkelijk tussen de tanden waardoor tandplak eenvoudig kunt verwijderd worden. Tussen uw tanden glijdt dit teflon floss gemakkelijk zonder te splijten en verwijdert plakken en eetresten. Om de groei van bacteriŽn tegen te gaan is een laag van natuurlijke olie aangebracht.


MONDSPOELINGMIDDEL.
Een van de oorzaak van slechte adem en andere onplezierige geuren is mondbacteriŽn. Dit mondspoelingmiddel is alcoholvrij en bevat drie bacteriebestrijders en levert een frisse mond op.


MONDSPUITER.
Met slechtst een spuitje hebt u direct een frisse adem. Een snelle opleving van een frisser adem en gelijkertijd worden de slechte bacteriŽn aangevallen. Dit product is alcohol vrij en bevat aloŽ voor een langdurige verfrissing.


SUIKERVRIJE KAUWGOM.
Deze kauwgom vol met natuurlijke olie en andere natuurlijke ingrediŽnten beschermt uw tanden tussen de poetsenbeurten tegen de mondbacterien. Hiermee wordt ook uw adem verfrist.

 

   

 
Huid
Haar / Hoofd
Mond
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media