Algemeen

 

DROGE HUID
 

Er is een natuurlijke huid therapy die van plantaardige glycerine is gemaakt zonder de toevoeging van synthetische chemicalien en werkt heel goed tegen droge huid.
Dit product maakt de huid vochtig en helpt de huid vocht vast te houden. Het verjongt en beschermt de huid. Het werkt ook goed tegen acne, gebarsten huid, eczeem en diverse andere huidproblemen. Omdat het werkt lang hoeft u het minder vaak door de dag aan te brengen en bespaart u ook geld. De indringende kracht van de essentiele olie geeft snelle verlichtingen voor zelf de meest jeukerig huid.
Deze huid therapie maakt gebruikt van palmpitolie om uw huid te helpen de juiste vochthoeveelheid aan te trekken zodat goede cel hydratatie kan plaatsvinden. Door het gebruik van dit product wordt uw huid zachter. Het is klinisch aangetoond dat skin therapy zelfs bij een zeer droge huid, geassocieerd met eczeem, vocht inbrengt. Een recent onderzoek heeft aangetoond dat deze skin therapy uw huid zachter, en gelijkmatiger en gezonder maakt dan het nummer 1 merk dat door dermatoloog wordt geadviseerd. Het is de enige droge huid therapy die u dagelijks nodig heb voor uw hele lichaam. Gebruik deze huid therapy op uw huid, voeten, benen, handen, armen, schouder, nek en overal waar u uw langdurige droge huid verlichting wilt geven. En gebruik het als u de voedende, hydraterende werking van de huid therapy wilt voelen. Eczeem lijders die deze skin therapy gebruiken, zagen verbeteringen in: irritatie, jeuk, afschilferen en vervellen, allemaal symptomen van een chronisch droge huid door eczeem.


HUID THERAPY BAD OLIE.
Deze olie is goed voor het hydrateren en voeden van de huid tijdens het baden. Het verlichten van jeukerige huid. Met deze olie in het badwater wordt uw hele lichaam in een keer behandeld.
Voeg het heerlijke gevoel van de huid therapy Bad Olie toe aan uw warme bad om de droge huid te laten hydrateren en voeden. Zelfs aan de meest droge huid wordt vocht toegediend. De indringende kracht van deze essentiele olie brengt snel verlichting aan de meeste jeukerige huid. Een dopje van dit bad olie in uw badwater werkt samen met de warmte van het water om ruwe en droge huid zacht en glad te maken. En na uw bad, kunt u dit heerlijke zachte gevoel vasthouden met de huid Therapie. De natuurlijke huid conditioner helpt de huid verjongen.


BODYLOTION.
Dankzij een uitgelezen selectie van natuurlijke vochtinbrengers en plantaardige bestanddelen, voelt de huid met de nieuwe bodylotion zijdezacht en natuurlijk aan. Blauwe lotus verstevigt de huid en witte thee gecombineerd met vitamines C en E beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden. Pentavitin werkt als een vochtigheidsmagneet voor de huid en Butterslik voedt de huid en zorgt voor een grondige hydratatie zodat deze zacht en soepel aanvoelt.


VOETLOTION.
Voeten mogen best een beetje verwend worden, zeker in de winter. De lotion brengt uitgeputte voeten tot rust. Natuurlijke ingredienten zoals pentavitin, groene muntolie en vitamines C en E dringen door de ruwe huid en hebben een verzachtende en kalmerende werking.

 
VOET SCRUB.
Trakteert vermoeide voeten. Voor jeukende, droge voeten is er foot scrub. Het heerlijke mengsel van plantaardige extracten zoals jojoba druppels en geperste Aziatische bamboe zorgen ervoor dat droge huid en eeltplekken weer zacht worden, waardoor de voet er weer soepel en fris aanvoelt. Pentavitin, zonnebloem- en abrikozenolie werken vochtinbrengend, en stimulerend pepermuntextract geeft vermoeide voeten weer nieuwe kracht.


MOISTURISING BODY WASH.
De beste manier om de dag te beginnen is met de stimulerende geur en het zuiverende schuim van vochtinbrengend body wash. Het voedt en reinigt de huid zachtjes, terwijl het tegelijkertijd hydrateert dankzij een mengsel van verzachtende conditioners en natuurlijke plantaardige bestanddelen.


DEODORANT
Dit body deodorant zorgt op natuurlijke wijze dat u zich fris en koel voelt. De plantaardige extracten geven u een fris en zelfverzekerd gevoel; voedende vitamines zorgen dat de tere huid onder de oksel gezond, zacht en glad aanvoelt.


HANDCREME
Laat uw handen er jonger uit zien. Verzorg, bescherm en verzacht uw handen met Hand Crème. Butterslik en Pentavitin hydrateren uw handen, terwijl Egyptische blauwe lotus en witte thee de huid verstevigen en beschermen tegen schadelijke invloeden van buiten af. Uw handen zien er jonger uit, ruiken heerlijk en voelen onweerstaanbaar zacht aan

 

  

 
Huid
Haar / Hoofd
Mond
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media