Algemeen

 

HAARVERZORGING.
 

KLEURBESCHERMENDE SHAMPOO EN CONDITIONER
Dit product helpt uw kleur langer te behouden door gebruik te maken van een kleurbescherming formules die kleurverlies tegengaan met polymeren uit zee.
• Kleurbescherming shampoo: dertien natuurlijke ingredienten en diep verzorgende agenten zullen de haarstrengen doordringen terwijl de natuurlijke proteinen de kracht en elasticiteit zullen verhogen om gesplitste punten te vermijden. Het herstelsysteem herstelt de dagelijkse schades en de UV-Beschermingssysteem helpt beschermen tegen schadelijke UV stralingen.
• Kleurbescherming conditioner: De olie van meadowfoamzaad beschermt de kleur terwijl de rest van de natuurlijke ingredienten een mooie glans creeren voor een langdurige kleur en stijl met kracht en zachtheid. De conditioner voegt een extra kleurbehoudend ingredient toe om uw kleur levendig te houden en olie voor extra verzachting van de haar.


REINIGENDE SHAMPOO EN CONDITIONER
Bent u haar ook een vettige boel? Hebt u wekelijks een diepgaande reiniging nodig? De reinigingsformules zorgen voor extra reinigingskracht om ophoping, onnodige vetten, vuil en milieuverontreiniging te verwijderen en het haar lichter en beter handelbaar te maken.
• Reinigende shampoo: het brandnetelextract zal het haar niet alleen doeltreffend reinigen en voeden maar ook de verjongring aan uw hoofdhuid geven. Terwijl natuurlijke tarweproteinen het haar versterken en de handelbaarheid ervan verbeteren voor maximale zachtheid en glans. Hiermee wordt ook de juiste vochtbalans gecreeerd.
• Reinigende conditioner: zonder het haar zwaarder te maken zullen de natuurlijke antistatische bestanddelen opvliegend haar vermijden en de invloed van wijzigingen in de luchtvochtigheid beperken.


ULTRA-HYDRATERENDE SHAMPOO EN CONDITIONER
Extra verzorging nodig voor uw ruwe, krullende of slappe haar? Deze ultra-hydrating formules combineren zachte schoonmaak met marula en jojoba-olien om elke haar binnen te dringen en een ongekend niveau van vocht en glans te geven.
• Ultra- hydratering shampoo: deze shampoo gebruikt een conditionerend bestanddeel dat letterlijk helpt om de kam door uw haar te laten glijden met een minimum van gebroken haar. Een revolutionair verzorgend ingredient minimaliseert het
breken van de haarschacht en tegelijkertijd zal de tarweproteine en panthenol
elasticiteit en kracht aan uw haar geven om de effecten van verhitting en styling te
verminderen.
• Ultra- hydratering conditioner: deze conditioner conditioneert het haar diep om direct zachtheid te geven en onze vochtvasthoudende technologie zorgt dat glans, volume en permanent langer meegaan dan ooit zonder de zorg van krullen en haarkloven. Het resultaat is een zachtere lokken die de dagelijkse schade en milieuverontreiniging weerstaan.


HYDRATERENDE SHAMPOO EN CONDITIONER
Bent u gezegend met normaal tot droog haar? Deze Hydrating shampoo en conditioner zijn speciaal gemaakt voor normaal tot droog haar, maken het haar zacht met natuurlijke vochtinbrengers, verbeteren de handelbaarheid en bouwen stevigheid en volume op in elke pulk haar.
- Hydrating shampoo: milde reinigingsmiddelen gekregen uit kokosnoot zullen het haar zachtjes reinigen, terwijl 14 natuurlijke ingredienten een verbazingwekkende glans en kracht beiden.
- Hydrating conditioner: de tarweproteine vullen het haar aan terwijl panthenol en fytantriolen combinieren om het haar te beschermen tegen gesplitste puntjes en opvliegend haar en zorgen voor een dramatisch versterking van elke haarstreng.


THERMAL REPAIR
Door gebruik te maken van de warmte in uw douche, geeft het thermisch herstel formule intense hydratatie en conditionering met een mix van natuurlijke vochtinbrengers. Tarwe proteine werkt samen met ons provitamin B complex om het haar te herstellen en te versterken.


SCALP THERAPY
Gezond haar begin met een gezonde hoofdhuid. De scalp therapy brengt vocht in de hoofdhuid en haarwortels te stimuleren. Het geeft kracht aan de hoofdhuid met een mengeling van omega-3, marula, ginseng en druivenpitolien naast ons provitamin B complex om het haar te verstevigen en herstellen.


LEAVE-IN DETANGLING CONDITIONER
De twee-in-een leave-in detangling conditioner omvat een gepatenteerde UV beschermers en het provitamin B complex om vocht in te brengen in het haar en opvliegende haar te verminderen terwijl een exclusieve siliconentechnologie geef uw haar een gezonde glans.
HAAR MASQUE VOOR DIEP HYDRATATIE
Een geconcentreerde conditionering en verzorging van u haar wordt door een mengeling van tarwe, siliconen en natuurlijke olien geleverd. In dit product wordt provitamine B complex toegepast om het haar te helpen herstellen en versterken.
FLEXIBELE STIJLING GEL


Voor ultimo controle maakt deze haar gel uw haar zacht en handelbaar met een aanhoudende glans en stijl. Beide formules gebruiken gepatenteerd UV beschermers om uw haar te beschermen tegen schadelijke UV-stralen terwijl het provitamine B complex biedt bescherming tegen warmteschade en splitsingen. Opvliegen haar wordt vermijd. Deze alcohol vrij gel zullen het haar niet uitdrogen en de fruitextracten helpen een gezond vocht balans te behouden.


STIJLING WAX
Deze styling wax brengt losbandig haar onder controle. Het is eenvoudig toe te passen. In vergelijking tot andere pommade, is deze styling wax snel uitwasbaar en bevat gepatenteerde UV beschermers tegen zonnen schade en provitamin B complex om schade te voorkomen die door warmte styling wordt veroorzaakt.


STIJLING POMMADE
Hiermede kunt u de pasvorm doorbreken en maak u eigen stijl.
Maak letterlijk golven met salon pommade. Deze sterke crθme gebruik natuurlijke was om een ware pommade te maken die een duidelijke en langdurige stijl zal geven aan uw haar, maar die toch eenvoudig uit te wassen is. Dit gepatenteerd herstelsysteem plus natuurlijke olien herstellen het broodnodige vocht en broos, ruw haar zal alle voordelen ontvangen van ons provitamin B complex, waarmee broze of beschadigd haar versterkt of hersteld wordt.


AFWERKING SPRAY
Controleer voordat u de deur uitgaat nog een laatste keer uw look salon finishing spray. Beide formules, naturel en intense bieden langdurige stijl zonder stijf of kleverig aan te voelen. Het provitamin B complex beschermt uw haar tegen warmteschade terwijl tarwe, vitamine E en creatine de totale sterkte van uw haar vergroten voor zachter en gezonder haar.


HAIR GLOSS
Dit product verfrist uw haar en brengt de nodige vocht aan. Hij zorgt ervoor dat uw haar er gezond en glanzend uitziet. Een exclusieve formule van siliconen en natuurlijke olien die voor een intense glans zorgen. Het provitamin B complex versterkt uw haar terwijl de goudsbloem, kamille, ginseng en salie zicht vermengen met de anti-oxidanten om uw hoofdhuid van energie te voorzien.


KRULLEN
Breng nieuw leven in uw krullen. Natuurlijke olien bieden uw haar glans en gezondheid terwijl extracten uit aardbei druif en framboos een natuurlijke verzorging bieden van wortel tot punt.


NATUURLIJKE OLIE SHAMPOO
Vrij van kunstmatige ingredienten en veilig voor het hele gezin.
Gebruik het dagelijks om schilfers weg te wassen zonder dat het vocht uit het haar verdwijnt, droge hoofdhuid te verzachten, huidresten te verwijderen. Was uw haar schoon met de grondig reinigende, kalmerende sensatie van het naturel shampoo. Vijf natuurlijke conditioner verbetert zorgvuldig uw haar en maakt deze zijdezacht en glanzend terwijl de landelijke geur delicaat tot rust brengt.


NATUREL HERBAL SHAMPOO
Deze shampoo vereenvoudigt uw doucheroutine met behulp van 15 krachtige planten en extracten. Effectief en eenvoudig in gebruik, dit naturel herbal shampoo combineert alfalfa-extract en zeerzout om het haar grondige te reinigen, terwijl de natuurlijke conditioners zorgen voor het uitzonderlijk volume en het behandelbaar maken.


 

 
Huid
Haar / Hoofd
Haarverzorging
Hoofdverzorging
Mond
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media