Algemeen

 

HUIDVERZORGING

 

Door goede huidverzorging wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid gecreŽrd om een betere weerstand tegen infectie dan een droge huid te bieden. Een droge huid is een kwetsbare huid die voor infecties open staat en tot pijnlijke aandoeningen kan leiden. De huid is een van de belangrijkste organen van ons lichaam die bescherming tegen externe invloeden biedt, ons uiterlijk bepaalt en ook nog een onderdeel van ons zenuwstelsel is.
Om uw haar en hoofdhuid te beschermen tegen de effecten van de zonestralen, omgeving en bepaalde behandeling vindt u hieronder een brede schaal van producten die van natuurlijke ingrediŽnten gemaakt zijn. Er zijn vochtinbrengende producten om de haar handelaar, elastisch, zacht en gezonder te maken. Producten die uw haar voeden om de kracht, elasticiteit en warmtebestendigheid te verhogen en bevorderen het herstel van beschadigde haar en hoofdhuid van binnenuit en van de wortels tot aan het punt.
Een goede mondverzorging voorkomt niet alleen problemen met het mondslijmvlies en het tandvlees maar zorgt ook ervoor een frisse adem, schone tanden en betere uitstraling. 
 

 

Huid
Haar / Hoofd
Mond
Contact
 

 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media