Algemeen

 

SPORTVOEDING


VETVERBRANDERS.
GOED VOOR: dit product helpt uw lichaam meer vet beschikbaar te stellen als energiebron bij voldoende lichamelijke beweging. Goed voor het verhogen uw energie niveau, verminderen van uw vermoeidheid, verhogen van uithoudingsvermogen, verhogen uw weerstand tegen koud, gewichtverlies, versterken het aanmaken van spierenvezels en verminderen van de opbouw van melkzuur.
Deze gepatenteerde voeding zet vet om in energie. Zou het niet fantastisch zijn als we die energiereserve (overtollige kilos) konden gebruiken en het vet konden aanwenden als energie om te wandelen, te fietsen en te sporten of gewoon om de kinderen bij te houden? Dit product vermindert de effecten van adenosine, een chemisch bestanddeel dat de omzetting van vet naar energie vertraagt. Zo worden de energiereserves in het lichaam gebruikt om vet om te zetten in brandstof. Hierdoor verhoogt deze reep het energieniveau, vermindert vermoeidheid, verlaagt de opbouw van melkzuur en versterkt het aanmaken van spiervezels. Eet deze bar 15 minuten voordat u aan een inspanning begint zodat u op natuurlijke wijze de potentiele energie die u in uw vet hebt opgeslagen en veel meer uit de inspanning kunt halen.


SPORTDRANKJES.
GOED VOOR: dit drankje levert vier elektrolyten die ervoor zorgen dat water naar je lichaamcellen stroomt, ondersteunt spierprestaties, bevordert de omzetting van koolhydraten in energie en de rehydratie van uw cellen.
Dit sportdrankje geeft het lichaam vier essentiele elektrolyten: calcium, sodium, magnesium en kalium. Deze mineralen helpen de prestatie van spieren te maximaliseren door koolhydraten om te zetten in energie, het afbreken van spierweefsel te minimaliseren en te zorgen voor rehydratie van de cellen. Bij alle lichamelijke activiteiten bereikt u door het drinken van deze sportdrank tijdens, voor en na de activiteit, een hoger prestatieniveau en een groter uithoudingsvermogen.


MAALTIJDVERVANGER.
GOED VOOR: het beheersen van de hongergevoelens door de maag voor een langere tijd een vol gevoel te laten behouden en de eetlust te verminderen. Hiermede wordt de hoeveelheid en frequentie waarmee je eet minder. Op deze manier blijft u eten wat u lekker vindt maar wel minder. Dit is ideaal voor mensen die snel de overtollige kilo’s willen kwijtraken om spieren te gaan bouwen.
Een smakelijke maaltijdvervanger. Deze shake kan dienen als een perfecte ontbijtdrank, lunchlekkernij of een snelle avondmaaltijd tussen twee afspraken in. Hij zit boordevol vitaminen, mineralen en sojaproteine en is gezond voor het hart. De uiterst smakelijke shake helpt het gewicht te verminderen zonder alle lekkere smaken te moeten inleveren; bevat proteinen en vezel in 130calorieen (gemengd met water). Voor een ware smaakexplosie kunt u er ook fruit, magere melk of yoghurt aan toevoegen.


VOEDZAME SNACK.
GOED VOOR: onderweg en tussendoortjes. Heeft dezelfde werking als de maaltijdvervanger.
Een snelle snack nodig? Deze reep geeft de voldoening van een chocoladereep met 8 gram proteine in 200 calorieen; elke reep bevat minstens 30% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 17 vitaminen en mineralen! Met smaken als peanut butter crunch, chocolate karamel nut, heeft u het gevoel te zondigen zonder dat ook echt te doen!


PROTEINESUPPLEMENT.
GOED VOOR: het opbouwen en herstellen van spieren. Het optimaliseren van spierontwikkeling. Het bespoedigen van het hertstellen van spieren na blessures en operaties.
Dit proteinesupplement zorgt voor een volledige spierverzorging. Voor een slanke spieropbouw bevat dit product verschillende proteine die de nodige aminozuren leveren. Vitaminen C, E en liponzuur zorgen voor een krachtige bescherming tegen oxidatie zodat de spieren na inspanning snel kunnen herstellen. Twee plantaardige enzymen helpen uw lichaam proteine gemakkelijker afbreken en absorberen. Ze bevorderen daarnaast ook de spijsvertering.  

 

 
Voedingsproducten
Multivitamines
Verzorging
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media