Algemeen

 

MULTIVITAMINES EN MINERALEN


GOED VOOR:

Het verhogen van uw energie en vitaliteit waardoor uw prestaties beter wordt. Het krijgen en behouden van gezonde botten. Beschermen uw lichaam tegen oxidatie. Het opvijzelen van uw weerstand.
Een goede gezondheid begint met het voldoen aan de dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen. Drie maaltijden per dag vormen een goede basis. Maar als sportman of sportvrouw zijn uw dagelijkse behoeftes en manier van leven anders en vragen om een aangepaste eetgewoonte waaruit de juiste eetwaarde dient voort te komen. Dit complete vitamine- en mineralensupplement geven uw lichaam een stoot met de uiterst belangrijke vitamines en mineralen, die wij tegenwoordig niet op natuurlijke wijze niet uit ons lichaam onttrekken. Dit supplement bevat 13 vitamines waaronder B1, B2, E, C en 12 mineralen zoals folate, ijzer, zink en magnesium. Speciaal samengesteld voor een evenwichtige toediening van vitamines, mineralen en bouwstoffen die bijdragen aan een verbetering van het algemene welzijn en helpen bij het opheffen van oxidatieve stress en het vasthouden van energie- en prestatieniveaus. Het brede spectrum van het antioxidant supplement beschermt door een verbinding aan te gaan met de vrije radicalen en bevordert een gezonde celwerking. Dit product zorgt ervoor dat u tussen de maaltijden geen behoefte hebt om te snoepen. Het is ook verkrijgbaar voor vegetariers.


MULTIVITAMINES EN MINERALEN VOOR VROUWEN.
Met meervoudige vitamines en mineralen, waarin begrepen hogere niveaus aan folate, biotin, kalk en ijzer, vult dit supplement voedingstekorten in het dieet van vrouwen aan. Het is samengesteld uit een fructose compounding mineraaldrager die de opname van mineralen verbetert.


MULTIVITAMINES EN MINERALEN VOOR MANNEN.
In dit ijzervrije supplement zitten mineralen en vitamines die mannen elke dag nodig hebben om voedingstekorten in hun dieet aan te vullen. Het is samengesteld uit een fructose compounding en een mineraaldrager verbetert de opname van mineralen.


MINERAAL COMPLEX MET KAL.GOED VOOR:

Het versterken van botten en weefsel. Bijdragen aan het behouden van gezonde tanden en botten.
Het lichaam vraagt een gezond evenwicht in kalk, magnesium en vitamine C. Vitamine C helpt bij het onder controle houden van spieren en eventuele krampen. Magnesium zorgt voor een efficiente opname en gebruik van kalk. Kalk helpt het versterken van botten en het weefsel in opgroeiende en volgroeide lichamen. Deze formule helpt bij het versterken van botten en tanden en bevat kalk plus fosfor, magnesium en vitamine D. Speciaal samengesteld voor een evenwichtige toediening van vitamines, mineralen en bouwstoffen die bijdragen aan optimalisering van de gezondheid. Ze helpen bij het opheffen van oxidatieve stress en het vasthouden van energie- en prestatieniveaus. Door toevoeging van zink wordt de weerstand verhoogd. Dit product is ook geschikt voor vegetariers.
 

 

  

 
Voedingsproducten
Multivitamines
Verzorging
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media