Algemeen

 

SPORT HUIDVERZORGING
 

VOCHTINDRINGENDE LOTION VOOR DROGE HUID.
GOED VOOR: het zacht en glad maken van ruwe en droge huid, het vasthouden van vochtig, het verlichten van de meest jeukerige huid, het beschermen van de huid tegen bacteriŽn en infecties, het zorgen voor diepe hydratatie van uw huid, het verjongen van de huid en na het baden de huid voeden en hydrateren. Het werkt goed tegen droge huid, acne, gebarsten huid, eczeem en diverse andere huidproblemen.
Dit product bevat plantaardige glycerine en is van natuurlijke afgeleide chemicaliŽn gemaakt. Deze huid lotion maakt gebruik van ingrediŽnten van de palmboom om uw huid te helpen de juiste vochthoeveelheid aan te trekken zodat goede cel hydratatie kan plaatsvinden. Dit product maakt uw huid zacht. Het is klinisch aangetoond dat dit product zelfs bij een zeer droge huid, geassocieerd met eczeem, vocht inbrengt. Een recent onderzoek heeft aangetoond dat deze producten uw huid zachter, gelijkmatiger en gezonder maken dan het nummer 1 merk dat door dermatoloog wordt geadviseerd. Het is de enige droge huid lotion die u dagelijks nodig heb voor uw hele lichaam. Gebruik deze lotion op uw huid, voeten, benen, handen, armen, schouder, nek en overal waar u uw langdurige droge huid verlichting wilt geven. Gebruik het als u de voedende en hydraterende werking van deze lotion wilt voelen. Eczeem lijders die deze lotion gebruiken, zagen verbeteringen in huidirritatie, jeuk, afschilferen en vervellen. Allemaal symptomen van een chronisch droge huid door eczeem.


LICHAAM BATH OLIE.
GOED VOOR: Het hydrateren en voeden van de huid tijdens het baden. Het verlichten van jeukerige huid. Met deze olie in het badwater wordt uw hele lichaam in een keer behandeld.
Voeg deze heerlijke badolie toe aan uw warme bad om de droge huid te laten hydrateren en het te voeden. Zelfs aan de meest droge huid wordt vocht toegediend. De indringende kracht van deze essentiele olie brengt snel verlichting aan de meeste jeukerige huid. Een dopje van dit bad olie in uw badwater werkt samen met de warmte van het water om ruwe en droge huid zacht en glad te maken. En na uw bad, kunt u dit heerlijke zachte gevoel vasthouden met de vochtindringende lichaam lotion. De natuurlijke huid conditioner helpt de huid verjongen.


LICHAAMSLOTION.
Dankzij een uitgelezen selectie van natuurlijke vochtinbrengers en plantaardige bestanddelen, voelt de huid met deze lichaamslotion zijdezacht en natuurlijk aan. Deze lotion bevat blauwe lotus die de huid verstevigt en witte thee gecombineerd met vitamines C en E die uw lichaam tegen schadelijke milieu-invloeden beschermen. Pentavitin werkt als een vochtigheidsmagneet voor de huid en andere ingredienten die de huid voeden en zorgen voor een grondige hydratatie zodat deze zacht en soepel aanvoelt.


VOETLOTION.
Voeten mogen best een beetje verwend worden, zeker in de sportwereld. Deze lotion brengt uitgeputte voeten tot rust. Natuurlijke ingredienten zoals pentavitin, groene muntolie en vitamines C en E dringen door de ruwe huid en hebben een verzachtende en kalmerende werking.


VOETSCRUB.
Trakteer vermoeide voeten. Voor jeukende, droge voeten is er foot scrub. Het heerlijke mengsel van plantaardige extracten zoals jojoba druppels en geperste Aziatische bamboe zorgen ervoor dat droge huid en eeltplekken weer zacht worden, waardoor de voet weer soepel en fris aanvoelt. Pentavitin, zonnebloem- en abrikozenolie werken vochtinbrengend, en stimulerend pepermuntextract geeft vermoeide voeten weer nieuwe kracht.


HANDCREME.
Laat uw handen er jonger uitzien. Verzorg, bescherm en verzacht uw handen met Hand Creme. Butterslik en Pentavitin hydrateren uw handen, terwijl Egyptische blauwe lotus en witte thee de huid verstevigen en beschermen tegen schadelijke invloeden van buiten af. Uw handen zien er jonger uit, ruiken heerlijk en voelen onweerstaanbaar zacht aan.


DEODORANT.
Fris vertrouwen voor elke gelegenheid. Deze deodorant zorgt op natuurlijke wijze dat u zich fris en koel voelt. De plantaardige extracten geven u een fris en zelfverzekerd gevoel; voedende vitamines zorgen dat de tere huid onder de oksel gezond, zacht en glad aanvoelt.

  

 
Voedingsproducten
Multivitamines
Verzorging
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media