Bloeddruk

 

PROJECTEN
 

Een hoge bloeddruk betekent een verhoogde spanning in de slagaderen die hoger is dan 140/90 mm Hg (140 over 90) bij verschillende metingen onder verschillende omstandigheden. Uw bloeddruk verandert tijdens uw dagelijkse bezigheden.
Een ziekte aan de bijnieren, een aangeboren nierafwijking, een nierontsteking, een vernauwing van de grote lichaamsslagader (aorta) of een vernauwing van een nierslagader kunnen duidelijke oorzaken van een verhoogde bloeddruk zijn. In meer dan 95 procent van de gevallen is de oorzaak niet gevonden.
Bekende risicofactoren die een rol kunnen spelen zijn bijvoorbeeld het gebruik van sterke drank en suikerhoudende producten, overgewicht, te zout eten, stress en erfelijke factoren. Ook diabetes (suikerziekte), nierziekten en zwangerschap kunnen de bloeddruk doen stijgen. Een verhoogde bloeddruk komt bij kinderen zelden voor. Op jonge en middelbare leeftijd hebben meer mannen dan vrouwen last van een te hoge bloeddruk.
Van de patiŽnten voor wie geen specifieke oorzaak is gevonden van de verhoogde bloeddruk, is dit grotendeels te wijten aan een verhoogde stijfheid van de vaten en vernauwing van de kleinere slagaderen. Dit leidt tot een verhoogde weerstand in de bloedsomloop en een stijging van de bloeddruk. Verhoogde weerstand in de slagaderen wordt vaak gekoppeld aan te weinig beweging, te hoog zoutgebruik, overgewicht, slechte eetgewoontes, het natuurlijke verouderingsproces en erfelijkheid.
Bij de meeste patiŽnten met een bekende oorzaak ontstaat verhoogde bloeddruk door een langdurige (chronische) nierziekte. Dit kan leiden tot vochtophoping in het lichaam waardoor de bloeddruk stijgt. Secundaire hypertensie kan ook voorkomen bij zwangerschap.
Er zijn mensen die door het gebruik van producten gemaakt natuurlijke ingrediŽnten hun bloeddruk weten te doen verlagen zonder slechte bijwerkingen. Een combinatie van vezels, plantaardige fytoserloen, omega-3 vetzuren en druivenextracten zorgt ervoor dat de bloedomloop verbeterd wordt.
Vezels worden in een drankvorm genomen. Deze vezeldrank verlaagt het cholesterolgehalte en dat is goed voor hart en bloedvaten. Tevens bevorderen de onoplosbare vezels uit haver en rijst een gezonde spijsvertering omdat ze giffen en afvalstoffen uit het lichaam verwijderen. Dit product is samengesteld uit een mengsel van aloŽ, gember, pepermunt, knoflook, dropwortel, bietensap en de vitaminen A, C en E. Dit product het verlagen van het LDL cholesterolgehalte in het bloed, het bevorderen van een gezonde spijsvertering, het verbeteren de gezondheid van uw hart, helpen bij onregelmatige ontlastingen, het verzachten van maagpijn, het verlagen van gasproductie in de darmen en het verhogen van uw vezel inname. Dit product is ook als reep te krijgen. Makkelijk om mee te nemen voor onderweg en geniet overal van een smakelijke vezelboost en het laat u, met het lekkere mengsel van weegbreeschil, kruiden, vitaminen en anti-oxidanten opnieuw nadenken over alles wat u al wist van vezels.
De combinatie van plantaardige fytoserloen en omega-3 vetzuren vermindert de absorptie van cholesterol in de darmkanalen en het helpen in het bereiken van een gezond bloedvet niveau. De perfecte combinatie van 800 mg plantaardige fytoserloen en 800 mg omega-3 vetzuren, dat is de formule van dit supplement. Het helpt de cholesterol te verlagen en gezonde triglycerideniveaus te behouden. Studies hebben aangetoond dat fytosterol helpt bij de natuurlijke afbraak van cholesterol doordat het op een veilige manier de absorptie van cholesterol in het darmkanaal tegenhoudt. De uit zee afkomstige omega-3 vetzuren in dit supplement bieden 180 mg EPA (eicosapentaeenzuur) en 120 mg DHA (docosahexaeenzuur). Onderzoek toont aan dat omega-3 vetzuren helpen gezonde triglycerideniveaus te behouden. Zo krijgt uw hart een krachtige beschermende impuls in ťťn dagelijks supplement.
De druivenextracten helpen in het beschermen van het hart door het oxidatieproces van cholesterol te verminderen, het bevorderen van de gezonde werking van de bloedplaatjes, voeden van uw bloedvaten en verbeteren van het cardiovasculaire systeem. Voor dit supplement is een eenvoudige druif genomen die een superkrachtige hartbeschermer is geworden. Het gepatenteerde flavonÔde supplement maakt de kracht vrij van de anti-oxidanten in druiven om cholesteroloxidatie te verminderen en een gezonde activiteit van de bloedplaatjes te behouden voor een verbeterde cardiovasculaire gezondheid. Het is een gepatenteerde formule van druivenpitten, druivenschil, quercetin blauwe bosbes en ginkgo biloba. Deze formule is twee keer zo effectief als vitamine E bij het verlagen van LDL cholesterol oxidatie. In combinatie met gezonde eetgewoontes en regelmatige lichaamsbeweging geeft u uw hart het respect dat het verdient.

  

 

Contact

 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media