Algemeen

 

wasmiddelen

 

KLEDINGWASMIDDELEN.
In veel kledingwasmiddelen die in de winkel zijn, worden harde alkaline formules om hun kleding schoon te maken toegepast. Deze producten herkent het verschil niet tussen het vuil en de kledingstof. Hierdoor worden de kleuren van de kleding vervaagd en slijtage op de kledingstoffen veroorzaakt. De kledingwasmiddelen die op basis van natuurlijke ingredienten zijn gemaakt, maken uw vuilste kleding schoon en tegelijkertijd is zacht op de stoffen, kleuren en het milieu. Met help van de natuurlijke olie dringt dit product de vlekken in, maakt de vlekken los van de kleding en voert de vuildeeltjes af in het water. Dit product is afbreekbaar en bevat geen chloor, fosfaten, chloor of andere bijtende chemicaliŽn en dit leidt tot langer behouden van de kledingskleur, minder slijtage op de kledingsstoffen bij het wassen waardoor uw kleding langer meegaan. Door gebruik te maken van deze soort producten verminder u de kans op bepaalde huidproblemen, ademaandoeningen en slaapproblemen. Hiernaast wordt het milieu ook minder beschadigd.


VAATWASMIDDELEN.
Dit vaatwasmiddel gebruikt natuurlijke enzymen om voedselresten af te breken en drie krachtige anti-filmmiddelen om uw servies glanzend en vlekvrij te maken en is vrij van caustisch bleekmiddel met een PH-waarde dat net zo neutraal als leidingwater. Dit product is ook ecologisch gevoelig. Met twee waterverzachtende middelen zorgt dit product niet alleen voor dat uw vaatwasser langer meegaat maar ook voor het optimaliseren van de pH balans in het water en zo doende uw vaat beschermen waardoor de levensduur van de vaatwasser wordt verlengd.


AFWASMIDDELEN.
Hoewel dit geconcentreerde formulier krachtig optreedt tegen vet en voedselresten bevat het natuurlijke afwasmiddelen en biologische afbreekbare ingrediŽnten die zacht voor uw huid en het milieu zijn. Dit vloeibare afwasmiddel lost het vet op voordat in het riool verdwijnt waardoor het wasdak vetvrije wordt.

  

 
Wasmiddelen
Reinigen
Vlekken
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media