Algemeen

 

Reinigen

 

REINIG UW HANDEN ZONDER WATER EN ZEEP.
Dit natuurlijke product is goed voor het wassen van handen voordat u gaat eten tijdens het winkelen of buitenspelen. Ideaal voor het schoonmaken van de handen van kinderen en volwassenen als je buitenhuis wilt gaan eten na een fietstochtje, na het wandelen in de stad of park.
Geen probleem of u geen water of zeep hebt om uw handen schoon te maken. Bij elk gebruik van dit product wordt 99 procent van de bacterien op de handen gedood. Dit product van natuurlijke alcoholmoleculen is ideaal om uw handen te reinigen. Vier volledig natuurlijke en vochtindringende ingredienten zorgen ervoor dat uw handen niet uitdrogen. Een aanvulling van moisturiser zorgt ervoor dat de handen de nodigde vochtbalans behouden. Het past in elke tas luiertas, zak en rugzak.


EEN VEELZIJDIG EN MILIEUVRIENDELIJK SCHOONMAAKMIDDEL.
Dit product is geschikt voor het schoonmaken van werkbladen, keukenapparatuur, potten, lampen, speelgoed, kunstplanten enz.
Zonder bleek en schuurmiddelen kunt u vuil van magnetron, werkbladen, kookplaten, wastafels en kunststof verwijderen met de hulp van natuurlijke enzymen. Eerst maakt deze formule water zachter door gebruik te maken van een speciaal mengsel van natuurlijke ingredienten om de oppervlaktedruk van het water te verminderen en ontsluit de reinigingskracht van water. Hiermede wordt de complete kracht van de schoonmaakmiddelen versterkt omdat ze aldus eenvoudiger binnen kunnen dringen en het vuil losmaken. Vervolgens helpen ze de vuile deeltjes in het water te laten zweven zodat ze niet opnieuw neerslaan. Op deze wijze worden vlekken werkelijk verwijderd.


NATUURLIJKE REINIGINGSKRACHT ZONDER BIJTENDE CHEMICALIEN EN GASSEN.
Voor het verwijderen van kalkaanslag en zeepresten van tegels in de badkamers en keuken. Het schoonmaken van wastafels, toiletten, ornamenten en sieraden. Het maakt het oppervlakke schoon en schimmelvrij.
Een schone badkamer zonder bleekmiddelen. Minder poetsen en toch een sprankelende schone glanzende badkamer kan met de reinigingskracht van citroenzuur. Met de reinigingskracht van citroenzuur wordt snel zeepschuim, vlekken van hard water en overig vuil opgelost. Dit product kan u gebruiken op tegels, glas, geglazuurd porselein, fiberglas, roestvrij staal, chroom, kunstmarmer, formica, plastic en vinyl.


GLAS REINIGER.
Voor het schoon- en veegvrij maken van ramen, spiegel, chroom, aluminium, plastic en RVS.
Maak uw vensters en spiegels sprankelend schoon zonder het gebruik van gevaarlijke ammonia. Vertrouw op natuurlijke gedestilleerd witte azijn en natuurlijke oplosmiddelen voor een milieuvriendelijke formule die effectief vingerafdrukken, vettigheid en vuil verwijdert. Dit product bezorgt uw ramen, chroom, aluminium, plastic en roestvrij staal dat zowel schoner als veegvrij is en ook goed zorgt voor uw gezin en het milieu.


REINIGINGSMIDDELEN VOOR ZWARE EN HARDNEKKIGE VUIL.
Voor het reinigen en schoonmaken van garagevloer, vettige keukenfornuizen en vloeren, tegels, gevelbeplating, brandroot en andere zware en lichte vuil.
Eenvoudig en simpel reinigt het hardnekkigste vuil. Van de vetste grill tot de vuile keuken- en garagevloer reinigt u makkelijk met dit product. De natuurlijke oplossing en andere biologisch afbreekbare ingredienten dringen in het oppervlak en maken viezigheid en vuil los. Deze krachtige, biologisch afbreekbare surfactans zijn ontworpen om alle soorten vuil en olie af te breken. Te gebruiken voor het reinigen van tegels, vinylvloeren, tuinmeubels, gevelbeplating, garages, fornuizen en afzuigkappen, barbecues en nog veel meer.

 

 
Wasmiddelen
Reinigen
Vlekken
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media