Algemeen

 

reinigingsmiddelen

 

Het gebruik van was- en reinigingsmiddelen die van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt, is niet alleen voor het milieu goed maar ook voor uw portemonnee en de gezondheid van u en uw gezin. Bij het vervangen van de toxische schoonmaak- en reinigingsproducten voor milieuvriendelijke producten om uw afwas, was en schoonmaak te doen, hebt u niet alleen de gezondheid van uzelf en gezin bevordert. U hebt ook een positieve bijdrage aan het verminderen van de vervuiling van de aarde geleverd.
Door gebruik te maken van natuurlijke producten in uw huis en op uw werk vermindert u ook kans op een luchtwegenaandoening en voor mensen met een luchtwegenaandoening wordt het prettiger om schoonmaken te doen en uit te gaan met minder angst voor een chemische aanval. Bepaalde huidirritaties, concentraties- en gedragsproblemen worden hiermee verminderd en opgelost.
Er zijn producten voor het schoonmaken van uw badkamer, toiletten, wastafels, vloerkleed, smerige garage vloeren, restaurantkeukens, eetcafés, autowassen, bedkleed, voor het verwijderen van verf en veel meer. Zelf voor het wassen van groentes voor het koken en het bestrijden van huisbesjes. Ook voor het verdrijven van insecten uit je tuin en bloemen kan u deze producten gebruiken.

  

 

Wasmiddelen
Reinigen
Vlekken
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media