Algemeen

 

TECHNICAL MANAGEMENT

 

EDDO Technical Management is een multidisciplinaire vastgoed- en managementorganisatie  die  in  de oplossing van technische en management vraagstukken in gebouwen heeft gespecialiseerd. Wij zijn er om hardnekkige vastgoedproblemen op te lossen en een beter werkcomfort binnen uw organisatie en gebouw te creëren.

 

Voor vastgoed eigenaars, beheerders en huurders van woningen, winkels en kantoren kan EDDO Technical Management het tijdelijke beheren van uw gebouwen, leegstaande panden en kleine portfolio’s voeren.

 

Omdat vastgoedbeheer niet meer alleen een kwestie van planning en budgettering voor ons is, zorgen wij ervoor met een minimale verstoring van de kernactiviteiten van het bedrijf in het gebouw en de klanttevredenheid omhoog gaan.

 

Door middel van een doordacht onderhoudsregime kunnen wij de duurzaamheid van uw gebouw en gebouwgebonden installatie verbeteren en de onderhoudskosten en exploitatiekosten met

ca. 4-6% reduceren.

 

 Met ons hands on methode van beheervoeren zijn wij instaat meer waarde voor uw geld te leveren. Deze aanpak schept duidelijkheid in de uit te voeren beheerstrategie per gebouw waardoor de te maken onderhoudskosten vooraf bepaald kunnen worden.

 

Vanwege onze platte en eenvoudige organisatiestructuur zijn wij flexibel en multi-inzetbaar. Gelijkertijd zijn onze tarieven heel scherp waardoor u op de managementkosten kunt besparen.

 

 

Diensten
Consult
Due Diligence
Contact
 

 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media