About Us

 

WELKOM BIJ EDDO GROUP

 

EDDO GROUP is een multidisciplinaire organisatie opgericht om de duurzaamheid en het welzijn van bedrijven, organisatie, mensen en dieren te bevorderen en gelijkertijd de vervuiling van het milieu te verminderen. Het gebruik van duurzame bedrijfsprocessen en producten in uw gebouw en woning kan leiden tot meer vitaliteit welke de bases voor een verhoogde prestatie van de gebouwgebruikers vormt.

Voor het bevorderen van uw gezondheid van de gebouwgebruikers letten wij niet alleen op de uitstraling van het gebouw maar ook op het ventilatiesysteem en het binnen klimaat van het gebouw. Het ventilatiesysteem moet voor een goed klimaatcomfort en verse lucht zorgen. Een slecht geventileerd gebouw kan de oorzaak voor veel gezondheidsklachten vooral vermoeidheid, slechtslapen, oog- en keelirritaties, hoofdpijn en veel meer klachten zijn. Het is onze verplichting om maatregelen te nemen om deze gezondheidsklachten te doen verwijderen.

 

Verder kijkend naar het welzijn van mensen en dieren besteden wij aandacht aan de chemische schoonmaak- en reinigingsmiddelen in het huis of werkplaats om te bepalen hoe toxisch uw woning of werkplaats is. Een toe hoge concentratie van toxische stoffen in het gebouw kan leiden tot luchtwegenaandoeningen, huidirritaties en oogproblemen. Zelf de wasmiddelen voor kleding en bedkleed kunnen de bronnen zijn voor de hierboven genoemde gezondheidsklachten. Hetzelfde geldt ook voor de producten waarmee wij onze huizen, scholen, kantoren, restaurants, hotels en andere gebouwen schoonmaken.

 

 

RECLAME

Met een virtuele website maken uw klanten direct online kennis met uw bedrijf. Klik op de logo's in bovenstaand voorbeeld.

Ga naar fnhmedia.nl

 

Missie

Disclaimer

Contact

 

 

Direct contact

 

info@eddogroup.com

 

31(0)613 045 624

 

 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media