Algemeen

 

MULTIVITAMINES EN MINERALEN
 

De mineralen worden in een vorm geleverd die vergelijkbaar is op de manier waarop fruiten en groenten in het lichaam worden opgenomen. Hierdoor is de opname van mineralen en vitamines verbeterd. Deze producten leveren aanvullende voeding om te zorgen dat uw lichaam niet ondervoed raakt en gezond blijft.

Een goede gezondheid begint met het voldoen aan de dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen. Drie maaltijden per dag vormen een goede basis. Maar als hardwerkende en actieve man of vrouw zijn uw dagelijkse behoeftes en manier van leven zijn anders en vragen naar een aangepaste eetgewoonte waarin de juiste eetwaarde dient voor te komen. Dit complete vitamine- en mineralensupplement geeft uw lichaam een stoot met de uiterst belangrijke vitamines en mineralen, die wij tegenwoordig niet op natuurlijke wijze niet uit ons lichaam onttrekken. Dit supplement bevat 13 vitamines waaronder B1, B2, E, C en 12 mineralen zoals folate, ijzer, zink en magnesium. Speciaal samengesteld voor een evenwichtige toediening van vitamines, mineralen en bouwstoffen die bijdragen aan een verbetering van het algemene welzijn en helpen bij het opheffen van oxidatieve stress en het vasthouden van energie- en prestatieniveaus. Dit product zorgt ervoor dat u tussen de maaltijden geen behoefte hebt om te snoepen. Het is ook verkrijgbaar voor vegetariŽrs.

 

Multivitamines en mineralen voor vrouwen.

Met meervoudige vitamines en mineralen, waarin begrepen hogere niveaus aan folate, biotin, kalk en ijzer, vult dit supplement voedingstekorten in het dieet van vrouwen aan. Het is samengesteld uit een fructose compounding mineraaldrager die de opname van mineralen verbetert.

 

Multivitamines en mineralen voor mannen.

In dit ijzervrije supplement zitten mineralen en vitamines die mannen elke dag nodig hebben om voedingstekorten in hun dieet aan te vullen. Het is samengesteld uit een fructose compounding en een mineraaldrager verbetert de opname van mineralen.

 

 

  

 
Voeding

Hongerbeheersing

Vetverbranders

Sportdrankjes

Multivitamines

Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media