Algemeen

 

vetverbranders
 

Uw lichaam maakt gebruik van twee soorten brandstof; glucose en vet. Uw spieren gebruiken glucose voor snelle activiteiten met hoog energieverbruik zoals rennen naar de bus toe. Vet is de eerste keus van uw lichaam voor langdurende activiteiten zoals joggen, fitnessen en tennissen. Wanneer de glucose in uw spieren is opgeraakt, voelt u zich vermoeid en uitgeput waardoor u gaat stopen met lichamelijke oefeningen. Hierdoor maakt u geen gebruik van de potentiŽle energie die in uw vet is opgeslagen.

 

Adenosine is een van de reden waarom we opgeslagen vet niet direct kunnen gebruiken. Onze lichaam produceert adenosine, een natuurlijk nevenproduct van energiegebruik dat een rem zet op de zenuwpulsen en enzymen die nodig zijn om het opgeslagen vet te verbranden.

 

Dit product verlaagt de impact van adenosine zodat opgeslagen vet kunt worden gebruikt.

 

Gebruik dit product vůůr een wandeling, fitnessen of oefeningen zodat u meer opgeslagen vet kunt gebruiken, uw energieniveaus te verhogen, vermoeidheid te verminderen, het opbouwen van melkzuren te verminderen en het aanmaken van spiervezels versterken.

 

 

  

 
Voeding

Hongerbeheersing

Vetverbranders

Sportdrankjes

Multivitamines

Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media