Algemeen

 

HONGER BEHEERSING SHAKES
 

Een gezonde manier om af te vallen zonder op dieet te gaan of te trainen. Ideaal voor drukke mensen die geen of weinig tijd hebben om naar de gym te gaan. Het is ook goed voor mensen die zwaarlijvig zijn en minder beweegbaar zijn.

 

Voor kinderen die te zwaar zijn is dit product ook raadzaam. Ze zullen minder trek aan hapjes en snoepjes hebben en gelijkertijd minder gaan eten. Het bevat geen cafeÔne, opwekkende middelen of hormonen, hierdoor is het perfect voor het hele gezin. Het is een heerlijke traktatie als de kinderen terug van school of sport vol met trek komen.  

 

Door de oorzaken van het hongergevoel op een natuurlijke wijze te lijf te gaan kunt u uw eetlust beheersen. Uw maag en hersenen zijn verantwoordelijk voor het gevoel van honger. Het trek in eten begint in de maag als het langere dan twee uren leeg komt te staan. De hersenen worden door prikkels van buiten zoals geur en waarnemingen gestimuleerd.

 

Een 100% natuurlijk product dat uit een combinatie van aardappelprotiŽne, weiprotiŽne-isolaten, haver en gerst beta-glucan en inuline is gemaakt.

 

Dit product heeft mensen geholpen af te vallen zonder hun eetgewoontes aan te passen en te gaan fitnessen. 

 

Sommige gezin geven nu door het gebruik van dit product meer dan 10% minder uit aan hun boodschap. Omdat mensen gaat minder eten, hebben ze geld over om andere dingen te doen.

 

Dit product wordt als shake gebruiken. Het wordt met water of melk gemengd. Ze zijn ook in de vorm van reep te krijgen, goed voor onderweg.

 
Voeding

Hongerbeheersing

Shakes
Repen

Vetverbranders

Sportdrankjes

Multivitamines

Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media