Algemeen

 

IDENTIFICEER UW HUIDTYPE


DROGE HUID - Schilferende huidcellen, de bovenste huidlaag is mat, zichtbare haarlijntjes.


VETTIGE HUID - Glimmende huid en voelt vettig aan. De porien zijn duidelijk zichtbaar met verstoppingen en pluisjes.


GECOMBINEERDE HUID (DROOG EN VETTIG) - De wangen, zijkanten van het voorhoofd en de streek rond de kaken zijn droog; het midden van het voorhoofd, de neus en de kin zijn vettig.

 

NORMALE HUID - De huid voelt aangenaam aan en is vrij van onzuiverheden met slechts nu en dan tekens van droogheid of vettigheid.


UV STRALEN EN UW HUID


Zonnebrand wordt veroorzaakt door UV-B Stralen, terwijl de meeste vroegtijdige verouderingsverschijnselen veroorzaakt worden door UV-A stralen. Dus zelfs de huid van mensen die nooit verbranden in de zon veroudert wanneer ze geen brede spectrum zonnefilter aanbrengen. En hetzelfde geldt voor zonnebanken. Veilig UV licht bestaat niet.
Specialisten schatten dat ongeveer 90 procent van vroegtijdige verouderingsverschijnselen van de huid veroorzaakt wordt door blootstelling aan de zon. Dit betekent dat wanneer u geen brede spectrum UV-A/UV-B zonnefilter aanbrengt, uw huid schadelijke straling ontvangt die kan leiden tot verdunning van de huid, haarlijntjes en rimpels ouderdomsvlekken en meer moedervlekken. Daarom bevatten alle vochtinbrengers van een breed spectrum UV-A/UV-B filters met SPF 15 (beschermfactor)die door dermatologen aanbevolen wordt voor dagelijks gebruik.

 

  

 
Identificatie
Dagelijks Regime
Herstel Regime
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media