Algemeen

 

DAGELIJKS REGIME DROGE HUIDTYPE


HYDRATERENDE REINIGERS - Deze hydraterende reiniger van palmolie, kokosnootolie en olijfolie reinigt voorzichtig en zonder het verschijnsel uitdroging op de huid. Met alurozuur en glycerine wordt het vocht van de huid weer aangevuld en de huid wordt tegen uitdroging beschermd. De huid wordt verder door vitamine A, B, C en E gevoed. Deze oppervlakteactieve stoffen worden gebruikt om vuil, olie en make-up voorzichtig van de huid te verwijderen zonder de gevoelige vochtbalans van het lichaam te verstoren. Hij reinigt zacht, hydrateert diep en haalt de scherpe kantjes eraf. Ideaal voor droge of gevoelige huid. Ter verzachting en verzorging van de huid is rijstzemelen toegevoegd en komkommer voor een kalmerend effect om vocht te brengen.


HYDRATERENDE TONIC
- Kalmeer en hydrateer uw gevoelige huid met een combinatie van plantaardige extracten en anti-oxidanten. De extracten van het Amerikaanse toverhazel zorgen voor een milde reiniging en verzorging van de huid. Deze toner zuivert en herstelt de huid. Het verbetert ook de structuur van de huid voor zowel normale, droge als gevoelige huid.


NIGHT FIRMING TREATMENT - Dit product is speciaal voor de behandeling van gevorderd verouderingsverschijnsel. De ingredienten in dit product bevorderen de elasticiteit van uw huid en verhogen de weerstand tegen de effecten van de elementen. Met dit product wordt de haarlijntjes en rimpels verminderd en de stevigheid en de kleur van de huid verbeter.


HYDRATERENDE OVERDAGSCREME VOCHTINBRENGENDE CREME SPF 15 (beschermfactor) - Deze overdag creme gebruikt de uitstekende vochtinbrengende werking van sheaboter, gecombineerd met de kalmerende en anti-irriterende werking van bisabolo om droge en gevoelige huid te hydrateren en te kalmeren. Dit product biedt een breed spectrum UV-A en UV-B bescherming aan tegen vroegtijdige huidveroudering en schadelijke milieu-invloeden.


OOGMAKE-UP REMOVER - De huid rond om uw ogen zijn gevoelig en teer. Daarom is het belangrijk dat u een reinigingsproduct gebruikt dat ervoor is ontwerpen. Dit creme is een reinigingsmelk vol met vitamines die make-up verwijdert, uw huid verzacht en kalmeert met kamille en aloe.


OOGVERSTEVIGINGSCREME - Dit product is gemaakt om het aantal haarlijntjes en rimpels te verminderen. Met kamille en de vitamines A, B, C en E vecht deze creme tegen de schade van buitenaf en fijne lijntjes. Actifirm geeft de huid een steviger uiterlijk om de delicate gebieden rondom de ogen.


GEZICHTSSERUM - De ingredienten in dit product richten zich op uw huidcellen om zachtere en stevigere huid te bevorderen. Een jeugdigere huid verschijnt na het gebruiken van dit gezichtsserum. Door de antioxidant vitamine E, groene thee- en veenbesextracten in dit product wordt de huid tegen schades van vrije radicalen beschermd. Het resultaat is minder zichtbare fijne lijnen en rimpels. Dit product is ontwerpen om de eerste tekeningen van ouderdom tegen te houden en het verouderingsproces op uw huid te vertragen.


HYDRATEREND FRUITMASKER - Geef uw huid een stralende en frisse tint met behulp van de anti-oxidanten van fruitvezels. Deze op fruit gebaseerde formule zinkt bij het eerste contact diep de huid in waardoor vocht langen vastgehouden wordt. Het fruitmasker combineert de superieure hydraterende elementen van aardbeien, blauwe bessen en bosbessen met een natuurlijke klei complex dat water diep in uw huid trekt en het daar vasthoudt. Deze formule bevat ook vitamines op supplementsterke om uw huid te beschermen. De Hydrating Fruit complex heeft een vochtinbrengende werking op uw huid en beschermt uw huid terwijl essentiele olien en zeezouten uw teint verzachten, gladder maken en verstevigen. Ideaal voor normale droge huid.

  

 
Identificatie
Dagelijks Regime
Droge Huid
Normale Huid
Combinatie Huid
Vettige Huid
Herstel Regime
Contact
 

  All copyrights reserved for Eddo Group                                                                                                                                                         Webdesign by F&H media